banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. Süper Star Basketbolcu Stephen Curry, Başarısını Kripto Para Endüstrisine Taşıyor

Süper Star Basketbolcu Stephen Curry, Başarısını Kripto Para Endüstrisine Taşıyor

Süper Star Basketbolcu Stephen Curry, Başarısını Kripto Para Endüstrisine Taşıyor
Süper Star Basketbolcu Stephen Curry, Başarısını Kripto Para Endüstrisine Taşıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Steph Curry, NBA’deki başarısını kripto para alanına taşımak istiyor.

16:10
8 Eylül 2021

NBA ekiplerinden Golden State Warriors’ın süper starı Stephen Curry, kripto para endüstrisine adım atarak ilgileri üzerine çekti. Steph Curry, NBA’deki başarısını kripto para alanına taşımak istiyor. Curry, Twitter üzerinden kripto para alanına girmek istediği ve bu konuda tavsiyeye ihtiyacı olduğunu aktardı.

Stephen Curry, FTX’e KatıldıFTX Büyümeye Devam Ediyor Stephen Curry, FTX’e Katıldı Stephen Curry’nin Twitter’daki gönderisinde Michael Saylor, Charles Hoskinson, Tom Brady dahil birçok kişiden binlerce yanıt aldı. Dünyaca ünlü basketbol oyuncusu, kripto para borsası FTX’e hissedar ve büyükelçi olarak katılacağını duyurdu. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Stephen Curry, NFL yıldızı Tom Brady’den sonra FTX’e katılan ikinci dünyaca ünlü sporcu oldu. Popüler kripto para borsası FTX, Twitter üzerinden Steph Curry’nin ekibe katılacağını ve ilk kez bir kripto şirketine yatırım yapacağını açıkladı. FTX’in basın açıklamasında Curry’nin bir elçi olmasının yanı sıra kripto para birimlerinin dünya çapında yeni kitlelere uygulanabilirliğini duyurmakla görevli olduğu belirtildi. Süper star isim, kaydettiği açıklamada şunları belirtti:

Kripto alanını aydınlatan ve ilk kez kullananlar için zorluk sürecini ortadan kaldıran bir şirketle çalışmaktan mutluluk duyuyorum.

FTX Büyümeye Devam Ediyor Kripto milyarderi Sam Bankman-Fried tarafından kurulan FTX, Binance ve Coinbase‘in ardından işlem hacmi bakımından en büyük üçüncü kripto para borsasıdır. Şirket, haziran ayında NFL yıldızı Tom Brady ve süper model eşi Gisele Bündchen ile ortak bir çalışma duyurmuştu. Bununla birlikte Stephen Curry ortaklığında eşi Ayesha Curry de yer alıyor. Curry ailesinin yönettiği Eat.Learn.Play. adlı hayır kurumu FTX tarafından finansman sağlanacak. FTX CEO’su Bankman-Fried; basketbol, yatırım veya iş alanında adım attığı arenalarda adından söz ettirmeyi başarıyor. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!