NFT
Huobi’den 2023 İçin 7 Kehanet: Bitcoin’in (BTC) Dip Yapacağı Tarihi Açıkladı!
Huobi’den 2023 İçin 7 Kehanet: Bitcoin’in (BTC) Dip Yapacağı Tarihi Açıkladı!

2023 Bitcoin Tahmini Açıklayan Ünlü Analist BTC İkiye Katlayabilir Dedi!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2022 yılını kötü geçiren Bitcoin (BTC) ve kripto paralar için analistler dip sinyali geldiğini ve piyasaya artık ayılar yerine boğaların hakim olmaya başlayacağını belirtiyor.

Bu analistlerden biri de popüler kripto para analisti Michaël van de Poppe oldu.

Dün YouTube de paylaştığı videoda piyasadaki mevcut olumsuz havaya rağmen Bitcoin’in önümüzdeki sene değerini ikiye katlayabileceğini savundu.

Bitcoin’in halihazırda 18.600 dolarlık direnç ve 12.300 dolarlık destek seviyesi ile geniş bir aralıkta işlem gördüğünü belirten Poppe, BTC boğalarının ayıları alt etmek için acilen BTC’nin 18.600 dolarlık direncini ortadan kaldırması gerektiğini söyledi.

“18.600 doların altındaki her seviye düşüş trendinin devamı olarak sınıflandırılabilir.

18.600 doların üzerine çıkamazsak, 12.300 dolara gidebiliriz. Ancak, şu anda buna odaklanan insan sayısı biraz fazla, bu da büyük ihtimalle oraya ulaşamayacağımız anlamına geliyor.”

Bitcoin’in dar alandaki hareketliliğini kısa vadeli kazanç umuduyla değerlendiren ve aradaki kar farkını almak isteyen yatırımcıların, boğanın başlama umuduyla uzun vadeli yönelime geçebileceklerini belirten ünlü analist sözlerine şu şekilde devam etti:

“20.600 doları kırabilirsek, trendi kırmış olacağız çünkü bu 20.000 dolar gibi yüksek seviyeleri geri alıyoruz. Ve bu yüksek seviyenin üzerindeki kısa stop miktarı yeterli olacak.

Bu durum da büyük olasılıkla 29.200 dolara doğru bir koşu başlatacak. 29.200 dolardan sonra da muhtemelen 38.500 dolara doğru ilerlemeye devam edecek, çünkü burada sadece likidite alacağımızı düşünüyorum.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!