2022 Yılını Değerlendiren Binance CEO’su CZ, 2023 Beklentilerini Paylaştı! “Bitcoin Ve Kripto Paralar Konusunda…”
2022 Yılını Değerlendiren Binance CEO’su CZ, 2023 Beklentilerini Paylaştı! “Bitcoin Ve Kripto Paralar Konusunda…”

2022 Yılını Değerlendiren Binance CEO’su CZ, 2023 Beklentilerini Paylaştı! “Bitcoin Ve Kripto Paralar Konusunda…”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance CEO’su “CZ” bugün yayınladığı bir mektupta 2022 yılı hakkındaki görüşlerini ve 2023 yılından beklentilerini paylaştı.

Binance resmi blogunda yayınlanan “CEO’muzdan Mektup: 2022, Dayanıklılık Yılı” isimli mektupta CZ, 2022’nin Binance ve tüm kripto para piyasası için zor bir yıl olduğunu, ancak benzeri görülmemiş de olmadığını söyledi.

CZ, yaşanan ayı piyasasının zorluklarına rağmen kripto endüstrisinin artan benimseme ve gelişme kaydettiğini belirtti.

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen kripto için iyimser olmaya devam eden CZ, şu açıklamalarda bulundu:

“Kripto standartlarına göre, 2022 yılı çok çalkantılıydı. Ama verilere baktığımızda benzeri görülmemiş değil.

Bununla birlikte, diğerlerinin yanı sıra Celsius, Voyager ve FTX’in çöküşünün ardından hem Binance hem de genel olarak dijital varlık endüstrisi için üzerinde düşünülecek çok şey var.

2022 kripto ekosistemi için krizler ve başarısızlıklarla tanımlanmış gibi yada çok sayıda karşıdan esen rüzgarın tehdit edici bir bileşimi gibi görünse de, sektörümüz henüz emekleme aşamasındadır ve karşılaştığı zorluklarla değil, bunlara nasıl dayandığıyla tanımlanmalıdır.

Bu bağlamda, hem sektör hem de Binance dikkate değer bir dayanıklılık ve azim sergilediğinden, 2022 bize iyimser olmamız için tarihteki diğer tüm yıllardan çok daha fazla neden verdi.”

Benimseme Artıyor!

Kripto sektörünün perakende ve kurumsal anlamda benimsenmesinin arttığına da dikkat çeken CZ, şunları söyledi:

“2022’nin tüm zorlukları arasında dünyanın dört bir yanındaki yatırımcılar ve kurumlar mücadelesine devam ederken, blockchain benimsenmesi hiç durmadı.

Perakende benimseme açısından, gelişmekte olan pazarlar başı çekerken, JPMorgan, Rakuten, Tencent, Fidelity, Tesla, PayPal, American Express, BlackRock, Nasdaq, McDonald’s gibi dünyaca ünlü markalar ile Google Cloud, Mastercard, Sony ve Nike bu yıl blockchain destekli çözümler sunmaktan yararlanan çok sayıda kuruluş arasında yer aldı.”

Şeffaflık Önemli Olmaya Devam Edecek!

Binance’in 2022’de ülke düzenleyicilerinden lisans almada öncü olduğunu belirten CZ, “Bu yılın sonu itibarıyla beş kıtaya yayılan 14 yetki alanında lisans ve tescil alan Binance, kendimizi en yüksek düzenleme standartlarına bağlı tutma taahhüdümüzü kanıtladı. “ dedi.

Son olarak Binance’in müşterini tanı (KYC) önlemi sayesinde kullanıcılarının güvende olduğunu söyleyen CZ, “Kullanıcıları beklenmeyen kayıplardan daha fazla korumak için Binance, ilk olarak Temmuz 2018’de kurulan ve şu anda 1 milyar ABD doları değerinde olan bir acil durum sigorta fonu olan Kullanıcılar için Güvenli Varlık Fonu’nu (SAFU) sürdürmektedir.

Bitcoin (BTC), BUSD ve Binance Coin (BNB) varlıklarından oluşan fon şeffaftır ve cüzdan adresleri herkesin görebileceği şekildedir. “dedi.

2023 Beklentileri!

Binance’in öncelikle şeffaflık yoluyla yatırımcıların sarsılan güvenini yeniden kazanmaya ve kullanıcı odaklı kalmaya odaklanacağını belirten CZ, daha fazla ülkeye yayılmayı ve daha fazla çalışanı işe almayı, ayrıca Web3 ve blockchain inovasyonunu desteklemeyi planladıklarını ifade etti.

“2023 ne getirirse getirsin biz hazırız. Binance, çeşitli ve görev odaklı profesyonellerden oluşan mükemmel bir ekibe, uzman bir yönetime ve sağlıklı rezervlere sahiptir.

Her şeyden önce, uzun vadeli bir vizyon ve bir dizi temel değer tarafından yönlendiriliyoruz, bu da olası FUD’lara rağmen inşa etmeye odaklanmamıza yardımcı oluyor.

Bana göre endüstri, uzun bir süre FTX patlamasının sonuçlarını yönetecek.

Piyasa sağlığı açısından, her ayı piyasası bir öncekinden daha iyi olduğundan sektörün nispeten hızlı bir şekilde toparlanmasını bekliyorum.

Kripto fiyatları inanılmaz derecede dirençli. Ancak iyileşme ister bir ayda ister bir yılda gerçekleşsin, kesinlikle daha güçlü bir sektör olarak ayı piyasasından çıkacağız.”

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!