banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 2022 Fiyat Hedefleri: Ethereum, Dogecoin, MANA Yorumları

2022 Fiyat Hedefleri: Ethereum, Dogecoin, MANA Yorumları

2022 Fiyat Hedefleri: Ethereum, Dogecoin, MANA Yorumları
2022 Fiyat Hedefleri: Ethereum, Dogecoin, MANA Yorumları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC) 51.000 doların üzerinde kalmaya çalışıyor. Peki Ethereum, Dogecoin, MANA yatırımcılarını önümüzdeki dönemde ne bekliyor?

20:55
24 Aralık 2021

Bitcoin (BTC) 51.000 dolar bölgesini sağlamlaştırmaya çalışıyor. Hafta sonuna girerken Bitcoin 50.900 doların üzerinde bulunuyor. Gün içinde 51.550 dolar seviyeleri de test edildi. Altcoinler bu dönemde önemli bir fırsat yakaladı ve yükselişe geçti.

Ethereum (ETH)Dogecoin (DOGE)Decentraland (MANA) Ethereum (ETH) 4 saatlik grafiğinde ETH, geçen hafta bir yukarı kanal (beyaz) oluşturarak trendin tersine dönmesiyle bir aylık bir düşen takozun ardından atağa geçti. En büyük altcoin, düşüş eğiliminin ardından RSI ve fiyat hareketi, mavi çizgi arasında beklenen bir geri çekilme gördü. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. ETH‘nin talep bölgesi ve alt kanal önemli, fiyat ondan geri dönerken bu geri çekilmeyi destekledi. Sonuç olarak, 23 Aralık’ta boğalar 4.000 dolar seviyesini aştığı için %6,3’lük bir artış yakaladı. Son 10 günde beşinci kez test ettikten sonra fiyatı bu seviyenin üzerinde tutmayı başardılar. Şimdi, ani direnç, üst kanal ve 200-SMA (yeşil) ile çakışan 4.156 dolar seviyesinde. RSI, 1 Aralık’tan bu yana ilk kez 59’u kırdı ancak bazı gevşeme işaretlerinin ardından keskin bir düşüş yaşadı. Bununla birlikte, OBV, tarihsel olarak 4.150 dolar seviyesinde daha yüksek olduğu için yükseliş trendine ayak uyduramadı. Birçok analist, fiyatın önümüzdeki yıl içinde en az 10.000 doların üzerine çıkacağını düşünüyor. Dogecoin (DOGE) DOGE %23,6 Fibonacci direncini geçti. Boğalar, Elon Musk‘ın bir tweet yanıtında yine meme-coin’i tercih etmesinden sonra destek buldu. Hacim osilatöründeki yükseliş trendi göz önüne alındığında, DOGE trend çizgisinde (sarı) destek bulabilir. Fiyat eğer bu bölgeden gevşerse SMA20’de tutunabilir. RSI aşırı alım bölgesinden gevşedi ve 61 seviyesine geldi. Fiyat eğer 0,19 dolar üzerinde kalıcı olabilirse 0,23 seviyesini hedefleyecektir. Dogecoin için 0,33 ve üzerinde kapanışlar olmadan tam bir geri dönüşten bahsedemeyiz. Eğer ilk çeyrekte güçlü bir boğa sezonu yaşarsak Doge yeniden 1 doları hedefleyip 0,7 ATH seviyesini yukarı taşıyabilir. Decentraland (MANA) 23 Aralık’ta %19,49’luk bir sıçrama yaparak 3,64 dolar seviyesindeki iki haftalık desteği (önceki direnç) kırdı. Ardından, üst kanal 200-SMA (yeşil) ile çakıştığından ve güçlü bir direnç aldığı için bir geri çekilme gördü. Bitcoin’in 51.000 doların altına sarkmasıyla birlikte 3,57 dolara gevşeyen Decentraland (MANA) piyasanın genel yönünü takip ediyor. Eğer Bitcoin hafta sonunu yeşil geçirmeye niyetliyse boğalar 4 dolar için harekete geçebilir. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!