banner
Binance
  1. Haberler
  2. Kripto Haber
  3. 2021 Performansıyla Gate.io, En İyi Kripto Borsalarından Biri Oldu!

2021 Performansıyla Gate.io, En İyi Kripto Borsalarından Biri Oldu!

2021 Performansıyla Gate.io, En İyi Kripto Borsalarından Biri Oldu!
2021 Performansıyla Gate.io, En İyi Kripto Borsalarından Biri Oldu!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gate.io, özellikle zengin bir altcoin deposuna sahip olması ve 1.100’den fazla coin listelemesi ile tanınan küresel bir kripto para borsasıdır. Kısa süre önce borsa, 2021’in ilk yarısında 3 milyon, ardından 2021’in 3. çeyreğinde 2 milyon kullanıcı ekleyerek toplam kullanıcı tabanının 8 milyonu aştığını duyurdu. Bu yazıda, Gate.io’nun popülaritesinin neden patladığına göz atacağız…

2021 ve kripto paraların yükselişi

2021, kripto piyasası için inanılmaz derecede yükselişe geçti. Salgın sonrası dünya, kripto para ekosistemini her zamankinden daha fazla kucakladı. İşte bazı veriler:

Çevrim içi 300 milyondan fazla kripto kullanıcısı var.Dünyanın dört bir yanından 18.000’den fazla işletme kripto paraları kabul ediyor.

Diğer raporlar, toplam kullanıcı sayısının sadece dört ay içinde iki katına çıkarak 100 milyondan 200 milyona yükseldiğini belirtiyor. 2021 ayrıca kripto pazarlarının ve varlıklarının inanılmaz yeni zirvelere ulaştığını gördü. Genel piyasa değeri 2 trilyon doları ve 2.5 trilyon doları aştı ve 3 trilyon doları geçmenin eşiğindeydi. Buna ek olarak, hem Bitcoin hem de Ethereum tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı, DeFi pazarında TVL (toplam kilitli değer) 100 milyar doları geçti ve NFT’ler her zamankinden daha popüler hale geldi.

Kripto ekosisteminin patlamasıyla birlikte, Gate.io gibi yalnızca ideal ticaret platformunu sağlamakla kalmayan, aynı zamanda tüm ekosisteme bir bütün olarak hizmet edecek ürünler sunan bir platforma büyük ihtiyaç var.

Gate.io ve kapsamlı altcoin deposu

Gate.io’nun en büyük silahı, geniş coin deposudur. CoinGecko’ya göre Gate.io, merkezi borsalar arasında listelenen en yüksek coin sayısına sahip. Gate.io, kullanıcılarını potansiyel olarak dolandırıcılık amaçlı coin’lerden korurken, piyasadaki herkesten daha hızlı coin eklemek için sürekli olarak yeni projeleri inceleyen özel bir ekibe sahiptir. Borsanın Medium sayfasına göre, Yalnızca Eylül ve Kasım 2021 arasında, borsa 200 token listeledi! Ayrıca Gate.io kullanıcıları, favori projelerini listelemek için bir form doldurabilir.

Gate.io, basit spot tekliflerin ötesine geçiyor

Gate.io, daha deneyimli yatırımcıları için kaldıraçlı ETF’ler ve perpetual sözleşmeler şeklinde gelişmiş finansal araçlar sağlar.

Kaldıraçlı ETF

ETF, borsa yatırım fonları anlamına gelir. Gate.io, kullanıcılarına uzun (long), kısa (short) ve diğer enstrümanlar şeklinde ifade edilen birden fazla kaldıraçlı ETF sunar. ETF’ler, kullanıcılara tam otomatik, düşük kaldıraçlı sözleşme işlemleri sağlayarak tasfiyeyi önlerken, otomatik bir pozisyon yönetimi mekanizması benimsediğinden, bu çok popüler bir üründür.

LTC5L ve LTC5S, kaldıraçlı ETF’lerin en büyük örnekleridir. LTC5L, Litecoin’in (LTC) 5 kat long kaldıracıdır ve LTC5S, LTC’nin 5 kat short kaldıraçtır. Eylül 2021’de Gate.io’nun kaldıraçlı ETF ürünleri 100 milyon dolarlık dönüm noktasına ulaştı.

Perpetual sözleşmeler

Gate.io vadeli işlemleri BTC, ETH, LTC, BCH vb. dahil olmak üzere çeşitli kripto para birimlerinin sürekli sözleşmeli ticaretini sağlar. Yazıldığı gibi, Gate.io, 2,90 milyar dolarlık ticaret hacmiyle dünyanın en iyi 10 borsasından biridir. 196 daimi sözleşme ve 1,86 milyar dolar değerinde 24 saatlik açık pozisyona sahip olduğu belirtiliyor.

Startup platformu

Gate.io‘nun Startup ​​platformunun amacı iki yönlüdür: gelecek vaat eden projelere kaynak yaratmalarını sağlayacak bir platform vermek ve Gate.io kullanıcılarının potansiyel bir moonshot’a (yükselebilecek bir coin’e) erken yatırım yapmalarına izin vermek. CryptoRank’e göre Gate.io Startup, ortalama yüzde 2.212,24’lük yatırım getirisi (ROI) ile dünyanın en iyi 10 IEO platformundan biridir.

NFT Magic Box

NFT’ler 2021’de anlatıya hakim oldu ve kripto pazarında önde gelen sektörlerden biri haline geldi. Gate.io’nun NFT Magic Box’ı, NFT yatırımcıları ve meraklıları için kapsamlı bir ekosistem oluşturmayı amaçlıyor. Magic Box şimdiden Bored Ape Yacht Club (BAYC), MetaverseX, iFans ve diğer tanınmış NFT koleksiyonlarının ilgisini kazandı.

Magic Box platformunun en çekici özelliklerinden biri 0 minting ücretidir. Dolayısıyla, gelecek vadeden bir NFT sanatçısıysanız, aşırı NFT çıkarma ücretleri konusunda endişelenmenize gerek yok. Yapmanız gereken tek şey sanatınıza odaklanmak. Magic Box ayrıca İlk NFT Teklifi (INO) sunar. INO, Gate.io kullanıcılarına yeni NFT koleksiyonlarına erken erişim sağlarken, sanatçılarına ve yaratıcılarına hazır bir pazara erişim sağlayarak onları güçlendirir.

Sonuç

Gate.io 8 yıldan fazla bir süredir piyasada ve dünyanın en eski kripto borsalarından biri. Bununla birlikte, son birkaç yılda Gate.io, kripto ekosisteminin belirli yönleriyle ilgilenen herkese çeşitli hizmetler sunan bir borsadan her şeyi kapsayan bir platforma dönüşmüştür. Platform 10 milyon kullanıcıya yaklaşırken, Gate.io sadık kullanıcılarını kutlamak için bir etkinlik düzenlemeyi planlıyor. Bir dizi eğlenceli görevi tamamlayan yeni ve eski kullanıcılara toplam 1 BTC ödülü verilecek. Daha fazla ayrıntı almak için bu sayfayı inceleyin.

Sorumluluk reddi: Bu bir sponsorlu içerik ve basın bülteni olup burada yazılanlar Kriptokoin.com ekibinin görüşlerini yansıtmamaktadır. Kaldıraçlı işlemlerde ve kripto para yatırımlarında yüksek kayıp riski mutlaka göz önüne alınmalı, herhangi bir platforma yatırım yapmadan önce geniş kapsamlı araştırma yapılmalıdır. Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Bunu paylaş:

TweetTelegramWhatsApp

kriptokoin.com

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.

Mastodon
Giriş Yap

Crypto Turkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!