2022 İçin Yükseliş Beklentisini Dile Getiren Kripto Para Analisti, Bu Üç Altcoin’i İşaret Etti!

Popüler Analistin Bitcoin Fiyat Beklentisi ve Yükseliş Potansiyeli Olan 5 Altcoin!

Kripto para analisti, 2022’de yüksek oranlarda değer artışları kaydedebileceğini düşündüğü 3 altcoin’i açıkladı.

08:51
23 Aralık 2021

Kripto para analisti Michaël van de Poppe, yükseliş beklentisini ve bu yükseliş beklentisi doğrultusunda takibinde olduğu altcoinleri açıkladı.

İçerik Rehberi

Cosmos (ATOM)Curve DAO Token (CRV)SushiSwap (SUSHI) Cosmos (ATOM) Michaël van de Poppe, gerçekleştirdiği Youtube yayınında, takibini yaptığı ve gelecek yıl yüksek oranlarda değer artışları yapabilecek üç altcoin’i açıkladı. Portföyünü değerinin henüz düşük olduğuna inandığı varlıklar ile oluşturduğunu söyleyen analist, ilk olarak Cosmos’dan (ATOM) bahsetti. Analist, yazının yazıldığı esnada 27,54 dolardan işlem gören ATOM’un, sırası ile 60 dolar, sonrasında ise 100 dolar fiyat seviyelerine kadar yükselebileceğini ifade etti. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Curve DAO Token (CRV) Kripto para analisti Michaël van de Poppe, takibinde olduğu ikinci altcoin’in de merkeziyetsiz borsa (DEX) ve otomatik piyasa yapıcı protokolü Curve DAO Token (CRV) olduğunu söyledi:

“Zaten büyük bir çıkıştan sonra güzel bir reteste tanık olduğumuz gerçeği göz önüne alındığında, CRV şu anda büyük bir çıkışa doğru ilerliyor. Sürekli olarak daha yüksek dipler, daha yüksek zirveler yapıyoruz.”

SushiSwap (SUSHI) Analist, üçüncü ve son olarak da Ethereum tabanlı merkeziyetsiz borsa SushiSwap’ın yerel kripto para birimi olan SUSHI‘ye dikkat çekti. Van de Poppe, SUSHI’nin fiyatının %80 oranındaki yüksek oranlı düşüşünün ardından takibine aldığını ifade etti:

“Şu an SUSHI için bir retestle karşı karşıyayız. Bence bu seviyenin üzerine çıktığı an (4.64 dolar ile 6.19 dolar aralığı) gerçek tetikleyici 6.25 dolar ile 7 dolar olacaktır. 7,35 kırıldığında ise yüksek oranlarda yukarı yönlü ataklar görebiliriz.”

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

Exit mobile version