2022 İçin Şok Edici 7 Kripto Para Tahminini! Altcoin Kahini Duyurdu!

2022 İçin Şok Edici 7 Kripto Para Tahminini! Altcoin Kahini Duyurdu!

Önümüzdeki yıl yaşayabileceğimiz 7 gelişmeyi paylaştı! Peki bizi neler bekliyor?

22:00
23 Aralık 2021

Kripto yatırımcısı Lark Davis, 2022 için en şok edici 7 kripto para tahminini açıkladı. 2021 yılı kripto paraların ana akıma dönüşmesinde önemli bir dönüm noktasıydı. Metaverse, NFT, DeFi bu yılın yıldızları oldu. Özellikle Vadeli Bitcoin ETF onayı bize tarihe şahitlik ettirdi. Peki 2022 yılında bizi neler bekliyor?

İçerik Rehberi

BTC ETFMerkez Bankaları Bitcoin Satın AlacakEthereum DüşüşleriRipple (XRP) Tünelin SonuFacebook SürpriziDogecoin, Shiba Inu10 Trilyon Dolara Ulaşacağız BTC ETF Bu iki kelime ve altı harf bize yeni ATH getirebilir. ABD pazarları için bir spot Bitcoin ETF onayı aldığımız yıl 2022 olabilir. En azıdan Lark Davis bunun olabileceğine inanıyor. “Spot Bitcoin ETF‘leri Kanada’da büyük başarı gösterdi. Bunun için büyük bir talep var ve bu ETF bunu gösteriyor. Bu nedenle, ABD piyasalarına bir ETF geldiğini gördüğümüzde, piyasalara yüklü miktarda sıcak para girişi olacak”. 300’den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking’den kazanç sağlamak için bu linkten Binance’ye üye olabilirsiniz. Davis her seferinde ret yiyen başvurulardan birkaçının SEC tarafından onaylanacağını ve küresel kripto pazarının daha da büyüyeceğini savunuyor.

Kripto Para 2022

Merkez Bankaları Bitcoin Satın Alacak Lark, büyük bir Merkez Bankasının bilançolarına Bitcoin ekleyeceğine inanıyor. İran, Venezuela, El Salvador, Fransa, Rusya gibi dünyada birçok ülke ve bölgenin Bitcoin’i ödeme yöntemi olarak kabul ettiğini gördük. Uzun vadeli süper kripto dostu bir ülke görebiliriz ancak 2022’de bunu yapan büyük bir merkez bankası göreceğiz. Halihazırda bu yılın başlarında Bitcoin satın alan devlet varlık fonlarımız var Singapur’un devlet varlık fonu Bitcoin satın alıyor. Aynı şekilde BAE de bunu planlıyor. Bitcoin’i kabul edecek sonraki ülkeler, kripto dostu olan Ukrayna’dır. Panama hala ABD dolarının bir nevi kölesi, bu zincirleri kırabilir ve Bitcoin‘i gemiye alabilirler. Bu havale şirketleri tarafından kandırılan Tonga, Bitcoin için başka bir harika aday olacak ve Bitcoin’i kabul ettirecek. Ethereum Düşüşleri Bir sonraki tahmin Ethereum ile ilgili. Ethereum, zincirdeki toplam kilitli değerin (TVL) %50’sinin altına düşecek. TVL aslında toplam sayı ile büyüdü. Ancak pazar payı %66’ya kadar düştü. Davis’e göre insanlar yüksek gaz ücretlerinden kaçmak için BSC gibi alternatiflere akın ediyor.

“Ethereum’a kilitlenen toplam değer büyümeye devam edebilir. Diğer zincirlerde daha hızlı büyüyecek çünkü aptalca miktarlar ödemeye gücü yetmeyen veya artık aptalca ücretler ödemek istemeyen yeni kullanıcılara daha çekici geliyorlar”.

Buna göre Solana, Avalanche ve Polygon gibi rakiplerin daha değerli hale geleceğini söyleyebiliriz. Ripple (XRP) Tünelin Sonu XRP, SEC’e karşı açtığı davayı kazanacak. SEC temelde bu noktada büyük bir başarısızlık yaşıyor. SEC başkanı Goldman’dan Gary çıktı ve borsalarda listelenen tokenlerin büyük çoğunluğunun muhtemelen menkul kıymetler olduğunu söyledi. Ripple bu davayı kazanırsa, büyük bir emsal oluşturacak ve kripto para piyasaları SEC’in zorbalığına karşı destek bulacak. Ripple, sektör için net bir pozitif olacaktır. Ancak SEC kazanırsa, onlara çok çeşitli diğer emsal projelerin peşinden gitme hakkı tanınır. Facebook Sürprizi Bir sonraki tahmin Facebook ile ilgili. Facebook harika bir aday çünkü 60 milyar dolar nakitleri var ve tabii ki aynı enflasyondan muzdarip. Herkesin doları acı çekiyor ama 60 milyar dolarınız şişiriliyor. Facebook, Novi uygulamasında Bitcoin’i etkinleştirir, böylece Facebook Novi uygulaması ABD içinde istikrarlı kripto transferlerine izin verebilir. Davis, Facebook’un bir veya iki milyar dolar değerinde kripto rezervi tutacağını düşünüyor. Dogecoin, Shiba Inu Meme tokenler 2022 yılında da popülerliğini koruyacak. Lark Davis bu kripto paraların güçlü toplulukları sebebiyle hayatta kalacaklarını düşünüyor. Peki Shiba Inu 1 dolar olacak mı? Eğer token yakmaları 700 milyon adetlerde kalırsa bunun olması için birkaç yüz yıl beklememiz gerekebilir. 10 Trilyon Dolara Ulaşacağız Genç Baba Vanga 2022 yılında kripto para piyasalarının toplam değerinin 10 trilyon doları aşacağını düşünüyor. Yani mevcut duruma göre yaklaşık %500 bir büyümeden bahsediyoruz. Bu durumda Bitcoin rahatlıkla 200 bin doları gelebilir. Ethereum (ETH) 20.000 doların üzerine çıkabilir. Dogecoin artık 1 dolar seviyesini destek haline getirebilir. Uçuk fakat eğlenceli bir tahmine benziyor.

“Ayı piyasasında değiliz, daha geniş piyasa yapımız içinde fiyat konsolide oluyor. Kasım ayında, kripto para piyasasının tamamının toplam kripto paraların neredeyse üç trilyon dolara ulaştığını gördük. Önümüzdeki yıl bu 3,3 kat daha artacak”.

Tahminler bunlar ve geriye sadece 2022 Aralık sonunda bunların ne kadarının gerçekleştiğine bakmak kalıyor. Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

coin-turk.com

Exit mobile version