2021 Boğasında Yüzde 6500 Yapan Altcoin 2 Dolara Koşuyor Olabilir! Uzmandan Sürpriz Öngörü!

2021 Boğasında Yüzde 6500 Yapan Altcoin 2 Dolara Koşuyor Olabilir! Uzmandan Sürpriz Öngörü!

Özet

– Kripto analisti Altcoin Sherpa, diğer altcoinler düşerken THORChain’deki (RUNE) yükselişinin devam edeceği öngörüsünde bulundu.- Analist ayrıca UNIBOT’un (UNIBOT) yükseliş trendinin güçlü olsa da insanların diğer yeni ticaret botu projelerine yönelme riskine karşı uyardı.- Altcoin Sherpa, en iyi alım satım fırsatlarının merkeziyetsiz borsalarda (DEX) bulunabileceğini de ekledi.- Piyasaya etkisi: Nötr
00:45
18 Ağustos 2023

Anonim kripto para analisti Altcoin Sherpa, altcoin piyasasının sevilen üyelerinden THORChain’deki (RUNE) yükselişin devam edeceği yönünde bir öngörüde bulundu. Analiste göre 2021 boğasında yüzde 6 bin 500’ün üzerinde yükselen merkeziyetsiz çapraz zincir likidite protokolü THORChain önemli bir Fibonacci geri çekilme seviyesinden sıçramasının ardından yükselişini devam ettirme potansiyeline sahip. Analist ayrıca izleme listesinde bulunan son dönemin popüler altcoin’i UNITBOT için de uyardı.

İçerik Rehberi

1Analistin İzleme Listesindeki 2 Altcoin: RUNE ve UNIBOT“CEX’lerde Değil de DEX’lerde İşlem Gören Altcoinler’e Yönelinmeli” Analistin İzleme Listesindeki 2 Altcoin: RUNE ve UNIBOT Yakından takip edilen kripto para analisti Altcoin Sherpa, fiyatı Fibonacci geri çekilme seviyesi yüzde 0,382 seviyesinden sıçrama yapan RUNE‘daki yükselişin devam edeceğine dikkat çekerek “Fibonacci geri çekilme seviyesi yüzde 0,382’deden (1,38 dolar) sıçradı ama yine de şimdilik sadece bunu izliyor. Bir satın alma noktası yakalamak için bekliyorum.” dedi. Analistin paylaştığı RUNE grafiğine bakıldığında altcoin’de en az 1,71 dolara doğru yükselişin devam etmesini beklediği görülüyor. RUNE, ayın başında 0,95 dolardan sıçramasının ardından bu yazının hazırlandığı sırada yüzde 60’ın üzerinde yükselişle 1,54 dolardan işlem görüyor. Analist ayrıca Telegram ticaret botu Unibot‘u (UNIBOT) da yakından takip ettiğini bildirdi. UNIBOT’daki yükseliş trendinin son derece güçlü olduğunu belirten Altcoin Sherpa, yatırımcılar benzer ancak daha yeni projelere yönelmeye başlamasıyla altcoin’in fiyatının düşebileceği konusunda uyararak şunları söyledi:

UNIBOT, harika bir proje ve bir sürü harika özelliği var. Bunlar şu anda ana anlatısı olan altcoin projeleri ve bunlar arasında kullanıcılara gerçekten gelir ödemesi yapan projeler izlenmeli. Trend bu konuda hala güçlü, ancak kişisel olarak biraz temkinli olmayı tercih ediyor. İnsanlar muhtemelen yeni oldukları için diğer ticaret botu projelerine yöneleceklerdir.

UNIBOT’ta olabilecek potansiyel bir geri çekilme için uyaran analistin grafiğine bakıldığıda 162 doları önemli bir destek seviyesi olarak tanımladığı görülüyor. Altcoin, bu yazının hazırlandığı sırada son 24 saatte yüzde 9,1 düşüşle 185 dolardan işlem görüyor. “CEX’lerde Değil de DEX’lerde İşlem Gören Altcoinler’e Yönelinmeli” Kripto para piyasasını vuran düşük ticaret aktivitesine de değinen Altcoin Sherpa, bu dönemde en iyi alım satımlarım muhtemelen merkezi borsalarda (CEX’ler) bulunmayan varlıklarla sağlanabileceğine vurgu yaptı. Analist bu konuda görüşünü açıklarken “Bazı düşük piyasa değeri altcoinler ve DEX (merkeziyetsiz borsa) tokenler’inin grafiğini çıkaracağım. Bunlardan bazıları oldukça popüler. Ben şahsen mevcut fırsatların tamamının CEX’lerdeki değil de DEX’lerdekilerden olduğunu düşünüyorum. Volatilite ve işlem hacmi son derece düşük. Seçici olunmalı.” ifadelerini kullandı. Haberlerimizi Telegram, Instagram, Facebook, Twitter ve Youtube hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Haber Kaynak: coin-turk.com

Exit mobile version