NFT
2020 Yılındaki Boğayı Tahmin Eden ABD’li İsim Yeniden Bitcoin Hakkında Konuştu!
2020 Yılındaki Boğayı Tahmin Eden ABD’li İsim Yeniden Bitcoin Hakkında Konuştu!

2020 Yılındaki Boğayı Tahmin Eden ABD’li İsim Yeniden Bitcoin Hakkında Konuştu!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD ile ilgili gizli bilgileri yayınlayan hacker Edward Snowden, Twitter’da 2020 Mart’ından bu yana yaşanan Bitcoin düşüşünden sonra nihayet satın almak için sabırsızlandığını söyledi.

Bu, Bitcoin ve kripto para birimlerinin fiyatında bir bütün olarak büyük bir düşüşe neden olan Sam Bankman-Fried’in FTX ve Alameda Research’ünün çöküşünden sonra geldi. FTX’in iflas etmesinin ardından kripto para piyasasında genel bir düşüş izlendi.

.IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl , .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo , .IRPP_kangoo:hover , .IRPP_kangoo:visited , .IRPP_kangoo:active .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo:active , .IRPP_kangoo:hover .IRPP_kangoo .postImageUrl , .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .postImageUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo .centered-text-area .IRPP_kangoo .centered-text .IRPP_kangoo .IRPP_kangoo-content .IRPP_kangoo .ctaText .IRPP_kangoo .postTitle .IRPP_kangoo .ctaButton .IRPP_kangoo:hover .imgUrl .IRPP_kangoo .imgUrl .IRPP_kangoo:after

İlgili Haber
Kevin O'Leary, FTX'i Kurtarmak İsteyenlere Engel Olan İsmi Açıkladı!

Snowden ayrıca FTX imparatorluğu çöktüğünde “Merkezi borsalar bir hataydı” şeklinde bir tweet atarak merkezi borsalara karşı olduğunu gösterdi.

Snowden Yeniden Bitcoin Diplerini İzliyor

Snowden son tweetinde, “Önümüzde hala çok fazla sorun var, ancak bir süredir ilk kez tekrar giriş yapmak için heyecan duymaya başlıyorum” dedi.

Snowden bundan önce en son 2020 yılının Mart ayında BTC 6900 dolardan işlem görürken Bitcoin’e giriş yapmakla ilgili bir tweet atmıştı. O zamanlar BTC hakkında şunları söylemişti:

“Uzun zamandır ilk kez Bitcoin satın almak istedim. Bu düşüş küçük bir sebep için çok fazla panik yaşattı.”

O zamandan bu yana Bitcoin’in fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 68.983 dolara kadar yükseldikten sonra bu yazının yazıldığı sırada 16.480 dolara kadar düşmüştü.

There's still a lot of trouble ahead, but for the first time in a while I'm starting to feel the itch to scale back in. pic.twitter.com/saZXYq8MT2

— Edward Snowden (@Snowden) November 14, 2022

Snowden son tweet’inde sözlerine şöyle devam etti:

“Çoğu insan “bu bir yatırım tavsiyesi değil” dediğinde yalan söylüyor, ama bu aslında bir yatırım tavsiyesi değil çünkü sıfır finansal eğitimim var ve ne yaptığım hakkında hiçbir fikrim yok.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Haber Kaynak: www.bitcoinsistemi.com

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

CryptoTurkey ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!